ID20 postal del mreže Locals from Zero

Pri Zavodu ID20 se pridružujemo platformi Locals from Zero, ki združuje mlade strokovnjake, turistične ponudnike in predvsem »lokalce« z enim samim ciljem – obiskovalcu približati pristna lokalna doživetja!

Kljub za slovenski turizem težavnim časom, nastalim zaradi trenutne zdravstvene situacije, na tem področju vseeno ne manjka kreativnih posameznikov, ki svojo ustvarjalno energijo usmerjajo v snovanje svežih pristopov na tem področju. Mednje zagotovo sodi tudi ekipa zbrana okrog platforme Locals from Zero, ki po Sloveniji plete mrežo manjših ponudnikov lokalnih doživetij, pri čemer jim pomagajo izvidniki in partnerske organizacije, ki imajo dobre povezave na terenu.

Med slednje se je uvrstil tudi Zavod ID20, kjer z ekipo Locals From Zero sodelujemo pri identifikaciji in razvoju priložnosti, ki bi v prihodnje lahko postale del rastoče ponudbe lokalnih doživetij. Verjamemo, da tudi v naši regiji ne manjka inovativnih idej na področju trajnostnega turizma, zato upamo, da bomo lahko že kmalu stvari začeli preizkušati tudi v praksi.

Imate idejo za razvoj turističnega doživetja? Pišite nam na info@id20.si

Na platformi Locals From Zero tudi Frudl špancir

Na platformo Locals from Zero je sicer že od lanskega leta uvrščen tudi Frudl špancir, kulinarični sprehod po idrijskih ulicah, kjer imajo gostje priložnost bogato kulturno dediščino odkrivati na prav poseben način – z okušanjem. Kaj je lepšega kot spoznavati okuse stoletij bogate kulturne dediščine, ki so jo ustvarile generacije idrijskih rudarjev in klekljaric? Pridite in poskusite!

Držimo pesti, da se bodo zdravstvene razmere čim prej umirile in da bomo lahko že to sezono ponovno delali, uživali in okušali prvovrstna lokalna turistična doživetja!